instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

Trebate li nova garažna vrata? Istraplast može pomoći

Garažna vrata su neophodan dio svakog doma, bilo da se rijetko ili često otvaraju tijekom svog trajanja. Ako su vaša garažna vrata vidjela bolje dane, možda razmišljate o tome trebate li ih zamijeniti. Ukoliko odlučite da je zamjena prava opcija za vas, imamo pravi izbor za osvježenje vašeg doma i rješenje da izbjegnete dugu potragu za savršenim izborom.

Nudimo tipove garažnih vrata u skladu s europskim sigurnosnim standardima, pri čemu sve ploče imaju jedinstvenu zaštitu od prignječenja prstiju, izvana i iznutra, a vodilice, šarke i ostali okovi izrađeni su od pocinčanog čelika. Zahvaljujući velikom izboru panela, vrata se mogu savršeno uskladiti s vašim postojećim vanjskim dekorom. Naravno, treba uživati i u vratima kao idealnom rješenju za osiguranje garaže, a zahvaljujući svojoj konstrukciji, Istraplast garažna vrata jamče visoku toplinsku i zvučnu izolaciju.

Izrađujemo ih u raznim bojama, tako da ih možete prilagoditi svojim željama dizajnerskih snova. Postoji i mogućnost automatskog otvaranja, pri čemu se ovisno o veličini i namjeni vrata mogu ugraditi različiti modeli motora s upravljanjem na tipke ili daljinskim upravljačem.