instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

ALU EUX GRILJE

* Grilje pružaju savršenu zaštitu od sunca, vjetra i vremenskih neprilika, topline i hladnoće, ali i od neželjenih pogleda te provala i krađa. Spojite ugodno sa korisnim.

* Grilje također štite od leda, snijega, niskih temperatura i zato moraju biti izvedene besprijekorno. Tu se aluminij pokazao kao idealan materijal.

* Postoje različiti načini izvedbe i oblici grilja, no sve ovisi o vašim potrebama i željama. Mogu biti jednokrilne ili dvokrilne, a dolaze u svim bojama.

* Razlikujemo grilje sa fiksnim lamelama i sa pomičnim lamelama. One sa fiksnim lamelama neće u potpunosti zatamniti prostoriju, dok one sa pomičnim imaju mogućnost otvaranja i zatvaranja prema vlastitoj želji.

* Grilje uljepšavaju Vašu kuću dajući joj šarm-individualni karakter. Zahvaljujući svojoj estetskoj vrijednosti kao komponente fasade, daju prestiž i ljepotu svakoj kući, zgradi ili bilo kakvoj građevini.

* Osim što zadovoljavaju tradiciju, ALU EUX grilje su idealne za sigurno i čvrsto zatvaranje prozora.


EUX GRILJE

Aluminijske grilje osim svoje primarne funkcije zasjenjivanja i protuprovalne zaštite imaju i vrlo važnu estetsku ulogu na vašem objektu.

Zbog toga možemo slobodno reći da aluminijske grilje imaju višestruku primjenu:

Vodite računa o tome koliko želite zamračiti unutrašnjost Vaše kuće kada se odlučujete za tip grilje.

Sa pokretnim alu griljama imate mogućnost regulacije svjetlosti u prostoriji. Tako Vas može buditi sunce, dok obasjava vaš prostor, ili ako Vam je potreban dobar san, onemogućite suncu da uđe u Vašu sobu.


Zaria

Fasadna grilja sa okvirom

Aurora

EUX fasadna grilja sa okvirom

Geras

Grilja ugrađena na kamenu ertu

Harmonia

Harmo grilja

Hera

Klizna grilja

Artemis

Grilja ugrađena direktno na štok prozora

Dinata

Grilja sa štokom + komarnik

Fortuna

EUX grilja sa okvirom + integrirani komarnik

Perun

Istarska / Dalmatinska škura

Gaia

EUX zaobljena grilja

EUX PUNE ŠKURE

Naše aluminijske škure savršeno se uklapaju na stare kamene kuće i odlično odgovaraju svakom rustikalnom dizajnu. Često ih možete vidjeti u mediteranskim područjima i na našem Jadranu. Škure su napravljene od najkvalitetnijih alu plastificiranih materijala. Tako da osim što nude visoku razinu funkcionalnosti, vrlo jednostavno ih je i za održavati. Kod izvedbi osim klasičnih zaokretnih aluminijskih škura postoje razni oblici kao što su preklopne škure “Genovese” ili Vicentine”. Izaberite model koji vama odgovara i naručite još danas. Za takav tip aluminijske škure, u narodu se nekako ustalio naziv “istarske škure “ ili “dalmatinske škure “. Napravljene su od najkvalitetnijih alu plastificiranih materijala i vrlo su jednostavne za održavanje

R40 - FASADNE GRILJE

Takav tip grilja ugrađuje se direktno na fasadu. One se ugrađuju do 5 cm stiropor-fasade. Vodite računa o tome koliko želite zamračiti unutrašnjost Vaše kuće kada se odlučujete za tip grilje. Sa pokretnim alu griljama imate mogućnost regulacije svjetlosti u prostoriji. Tako Vas može buditi sunce, dok obasjava vaš prostor, ili ako Vam je potreban dobar san, onemogućite suncu da uđe u Vašu sobu.

EUX GRILJE UGRADNJA NA KAMENU ERTU

Današnja arhitektura bazirana na tradicionalnim načelima zahtjeva ugradnju aluminijskih grilja ili aluminijskih škura direktno na kamenu ertu. Osim tehničkog rješenja Maco okov daje odličan estetski izgled koji se savršeno uklapa u mediteranska područja. S jedne strane Vašoj kući podižete atraktivnost eksterijera, a sa druge strane Vašoj obitelji dajete još veću razinu sigurnosti.

KLIZNE GRILJE

Klizne grilje su idealno rješenje za velike balkonske otvore. U Istraplast-u možete pronaći razne izvedbe koje vama najviše odgovaraju. Klizne grilje sa štokom ili fasadne “viseće” klizne grilje također predstavljaju idealno rješenje za velike otvore te za uske prostore gdje je zaokret nemoguć. Sa kliznim griljama i dobivate još više! Poboljšana funkcionalnost, bolja iskorištenost prostora i visoka razina estetike. Veliki otvori sve su više traženi na tržištu zbog količine svijetlosti i uštede energije, za takve otvore - klizne grilje su idealne za Vas!