instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

GEALAN PVC PROZORI

GEALAN je jedan od vodećih proizvođača PVC profila u Europi.

GEALAN-LUMAXX S 9000 - Jednostavno više svjetla

Ispunite svoje prostorije svjetlošću kroz prozore s uskim okvirima. Novi GEALAN-LUMAXX znatno je uži od dosadašnjih kombinacija okvira, uz istu sigurnost i lakoću rukovanja

Optimizirana geometrija

Sistem GEALAN-LUMAXX S 9000 ima optimiziranu cjelokupnu geometriju prozorskih okvira tako da su širine profila svedene na minimum. Postignuta je ravnoteža između svojstava toplinske izolacije i statike, kao i savršeno funkcioniranje okova.

START CLASSIC

START CLASSIC - DOKAZANA KVALITETA

PVC prozorski sistem Start Classic je šesterokomoni profil sa dvostrukim brtvljenjem, ugradbene dubine 74 mm. U kombinaciji sa odgovarajućim staklom daje vrlo dobru zvučnu i toplinsku izolaciju (Uf = 1.2 W/m2K). Profil je etabliran na našem tržištu te omogućuje besprijekorno korištenje stolarije dugi niz godina. Održavanje je jednostavno i lako zbog izrazito glatkih površina i široko diomenzioniranog utora doprozornika.

START ELEGANT

START ELEGANT - ESTETIKA ZAOBLJENIH RUBOVA

PVC prozorski sistem Start Elegant je šesterokomoni profil sa dvostrukim brtvljenjem, ugradbene dubine 74 mm. U kombinaciji sa odgovarajućim staklom daje vrlo dobru zvučnu i toplinsku izolaciju (Uf = 1.2 W/m2K). Kao što mu i sam naziv govori, profil je elegantnih, nježno zaobljenih linija. Održavanje je jednostavno i lako zbog izrazito glatkih površina i široko diomenzioniranog utora doprozornika.

FUTURO CLASSIC

FUTURO CLASSIC – BUDUĆNOST JE VEĆ OVDJE

PVC stolarija budućnosti je već ostvarena sa prozorskim sustavom Futuro Classic - šesterokomorni profil sa trostrukim brtvljenjem te ugradbenom dubinom od 83 mm. Treća središnja brtva i veća ugradbena dubina daju znantno bolju zvučnu i termičku izolaciju (Uf = 0,92 W/m2K) Mogućnost ugradnje troslojnih funkcionalnih stakala do 54 mm debljine znači da se može postići ukupan termički koeficijent cijelog prozora dovoljno nizak za pasivne kuće.

KUBUS

VIŠE STAKLA - VIŠE SVJETLOSTI MANJE OKVIRA MODERAN DIZAJN NAJBOLJA TOPLINSKA IZOLACIJA

Prozorski PVC sistem KUBUS odgovor je na sve veću potražnju za maksimalnim udjelom stakla, a smanjenom vidljivosti okvira. Pogodan za velike stijene u isto vrijeme zadržavajući termičke koeficijente (0,88 W/m2K) koji su tehnički preduvjet u modernoj građevini. Inovativnim dizajnom postigao se izgled sa jednostavnim i čistim linijama bez nepotrebnih spojeva iznutra te mogućnost potpunog skrivanja okvira izvana.

ALUMINIJSKA LJUSKA

INDIVIDUALNO OBLIKOVANE ALUMINIJSKE OBLOGE NA VANJSKOJ STRANI PROZORA NUDI IZUZETNU OTPORNOST I DUGOTRAJNOST

PVC prozori s alu oblogom u boji ne samo da su otporniji i dugotrajniji nego nude i raznolike mogućnosti individualnog oblikovanja bojama. Ujedinjuju prednosti PVC-a i aluminija. Visoka funkcionalnost i moderni, dizajnu orijentirani alu izgled objektima dodijeljuje ekskluzivnost - uz odličnu toplinsku izolaciju PVC-a.

MANJE JE VIŠE - Novi jednostavan dizajn

Sustav GEALAN-KUBUS definira novi dizajn PVC prozora u arhitekturi. Zahvaljujući velikoj staklenoj površini nudi veću količinu svjetlosti i transparentnosti. S unutarnje strane novi sustav ima jednostavne površine bez nepotrebnih spojeva, dok s vanjske strane, zahvaljujući pravokutnim preklopima, stvara skladan ukupni dojam.

Dizajnu orijentiran sustav prozora GEALAN-KUBUS arhitektima pruža nove mogućnosti dizajniranja i otvara nove perspektive. Sami izaberite želite li 100% vidljiv, poluskriveni ili skoro nevidljivi okvir!

100 mm - mjera za sve

SUSTAV KOD KOMBINACIJE KRILA I OKVIRA, KAO I KOD PREKLOPNOG STUPA IMA UKUPNU MJERU OD 100 MM. PREKLOPNI STUP I BOČNI DIJELOVI OKVIRA IMAJU JEDNAKU VIDLJIVU ŠIRINU ŠTO DAJE SIMETRIČAN ESTETSKI IZGLED.

- Bez letvice za staklo

- 100 mm ugradbene dubine i prednje širine kod paketa okvir-krilo i kod preklopnog stupa

- Unutarnji izgled spoja okvira i krila u istoj ravnini

- Jasne linije

Do 25% više udjela stakla

Pomoću GEALAN- Sustava S 9000 mogu se realizirati posebno uske širine okvira, a rezultat je do 25% više udjela stakla i ulaska svjetlosti kroz prozor. 'Uski okviri' kod novih profila krila odnosno štulpa i dalje omogućavaju savršenu statiku. Koristi se čelik, koji zbog svojih statičkih svojstava omogućava elemente do 2,30m u bijeloj boji (2,20m u drugim bojama). U kombinaciji s tehnikom ljepljenja STV® mogu su izraditi i elementi veličine do 2,50m u bijeloj boji (2,40m u ostalim bojama).