instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

O NAMA

ISTRAPLAST D.O.O. – stručnost, brzina i kvaliteta u izradi i ugradnji ALU grilja i PVC stolarije


Moderna tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u izradi ALU grilja i PVC stolarije – profesionalci koji vole raditi i u tome uživaju.

Tvrtka ISTRAPLAST d.o.o. je obiteljska tvrtka za proizvodnju, prodaju i ugradnju  ALU grilja i  PVC stolarije. Od samih početaka 1994. godine, kada smo kao obrt sa puno entuzijazma krenuli sa 2 zaposlenika pa do danas, izrasli smo u modernu i sofisticiranu tvrtku koja će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe za lijepom, kvalitetnom i sigurnom stolarijom.

Cilj našeg poslovanja je zadovoljan kupac, što garantiramo visokom kvalitetom proizvoda i usluga, stručnim i educiranim  kadrom. Poštivanje ugovora, rokova i kvalitete te međusobno uvažavanje, osnova su našeg odnosa, kako prema poslovnim partnerima i klijentima, tako i prema našim zaposlenicima.

ISTRAPLAST D.O.O. je postalo poznato ime za vrhunsku kvalitetu u izradi i ugradnji ALU grilja i PVC stolarije. Maksimalno uvažavajući sve vaše želje i potrebe, nudimo usluge od savjetovanja i izrade najboljih rješenja do brze i uredne demontaže stare i ugradnje nove stolarije, što isključivo rade djelatnici ISTRAPLAST D.O.O.- a.

U proizvodnji  koristimo samo najkvalitetnije ALU grilje (EUX grilje, fasadne grilje, harmo grilje..)  i PVC profile kao što su Gealan i Aluplast; odličnih toplinskih, zvučnih i izolacijskih svojstava.

Zastupnici smo za tvrtku INOTHERM iz Slovenije za ALU ulazna vrata, jedinstvena ulazna vrata koja su glavni dio kuće jer se najviše koriste. INOTHERM vrata zastupamo na području ISTARSKE ŽUPANIJE.

Nudimo ulazna vrata sa obostrano prekrivnim panelima, klasični i moderni dizajni, široka ponuda modela (više od 200), izniman faktor izolacije, bogata serijska oprema, široka ponuda dodatne opreme.


Također imamo izložbeni salon u Trvižu i novootvoreni izložbeni salon u Poreču u kojima možete iz referentnih uzoraka izabrati proizvod koji odgovara vašim zahtjevima, željama i ukusu, a mi ćemo kvalitetom, brzom isporukom i ugradnjom opravdati vaše povjerenje. Salon u Trvižu nalazi se na adresi TRVIŽ 6 B, te ga je moguće posjetiti: PON-PET ; 7.00-15.00 h, te subotom uz prethodnu najavu. A salon u Poreču nalazi se na adresi Mate Vlašića 20, te ga je moguće posjetiti: PON-PET ; 08.00-16.00 h.

Najveći kredibilitet našoj tvrtki daju zadovoljni kupci, čija je preporuka već dugi niz godina najbolja reklama koju neka tvrtka može poželjeti. Tako, svakim novim poslom širimo i krug naših korisnika koji je iz dana u dan sve veći.

Proizvodi koje nudimo su: ulazna ALU i PVC ulazna vrata, sobna drvena vrata, sekcijska garažna vrata, PVC prozori, ALU grilje, DRVO-ALU prozori, PVC-ALU prozori, otklopno i podizno klizne stijene, fiksne stijene, komarnici, roletne, venecijaneri, trakaste i panel zavjese, PVC unutarnje klupice i ALU vanjske klupice.


Kako stolarija, vanjska i unutarnja, mora slijediti ton arhitekture vašeg objekta i okoliša, ona može povećati vrijednost objekta, mora biti oku ugodna, ali i funkcionalna i sigurna, u odabiru povoljnog ponuđača i izvođača radova, odaberite našu tvrtku jer garantiramo visoku kvalitetu radova i materijala.

Naš primarni zadatak je vaše želje i potrebe po prihvatljivim cijenama pretvoriti u vrhunski proizvod.


ZA SVA PITANJA I UPITE SLOBODNO NAM SE OBRATITE!