instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

PVC Klizna Stijena

Odlična funkcionalnost te maksimalna iskorištenost prostora su glavna obilježja PVC klizne stijene. Idealno za balkone, sobe, urede, terase kafića...


PVC klizna stijena idealno je rješenje ukoliko želite da vaš prostor odiše posebnošću i odličnim izgledom. Glavno obilježje kliznih stijena je njihova funkcionalnost te maksimalna iskorištenost prostora.


Moderna arhitektura ih voli, kupci obožavaju


Klizne stijene posebno su pogodne kada želite maksimalno iskoristiti prostor u Vašem domu. Naime, sistem otvaranja je jednostavan i maksimalno funkcionalan s obzirom da štedi svaki centimetar prostora u kojem boravimo. Klizne stijene idealne su kao panoramske, ali isto tako za povezivanje unutarnjeg i vanjskog prostora, izlaza na balkon, terasu ili vrt.


Klizne stijene imaju sve važniju ulogu u opremanju unutarnjih prostora jer suvremenom čovjeku omogućavaju da vlastiti prostor uredi višefunkcionalno. Na ovaj način i organizacija stanovanja ili rada u manjim prostorima postaje kvalitetnija jer funkcionalne grupe mogu biti odvojene ili povezane u bilo kojem trenutku, ovisno o potrebi. Upravo je to najveća kvaliteta koju donosi ugradnja kliznih stijena - one dijele i povezuju, zaklanjaju i otvaraju, zasjenjuju ili propuštaju svjetlost u prostor.


Osim velikih mogućnosti funkcionalnog organiziranja prostora, dizajnersko-oblikovne mogućnosti još su veće.


Osim kliznih stijena, koje pregrađuju prostore interijera, često se koriste i one za pregrađivanje balkona, terasa, lođa ili zimskih vrtova jer se načinom njihovog otvaranja ne zauzima dodatni prostor.


Pravilnim odabirom svakako ćete povećati kvalitetu prostora u kojem boravite.