instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

Sustav GEALAN-LUMAXX

UOČLJIV MANJI UDIO OKVIRA
Direktna usporedba pokazala je slijedeće: Novi GEALAN-LUMAXX znatno je uži od dosadašnjih kombinacija okvira. U prošlosti su prozorski elementi sa štulpom ili prečkom često bili široki 150 mm, ali i više. Ružne, masivne grede narušavale su siluetu prozora i propuštale mnogo manje svjetlosti u prostoriju. S novim sustavom konačno možemo napraviti uže okvire, a da se ne moramo odreći udobnosti pri rukovanju i sigurnosti.
25% VIŠE UDJELA STAKLA
Suvremenoj arhitekturi pečat daju prozorski elementi velikih dimenzija sa ciljem da se postigne prozračnost prostora. No i pri sanaciji graditeljskih objekata pod zaštitom spomenika vrlo su traženi uži okviri, da bi se zadržao krhki izgled povijesnih prozora. Pomoću GEALAN-Sustava LUMAXX mogu se realizirati posebno uske širine okvira. Rezultat je do 25% više udjela stakla i ulaska svjetlosti kroz prozor.
OPTIMIRANA GEOMETRIJA
Za vrijeme razvijanja sistema GEALAN-LUMAXX optimirana je cjelokupna geometrija prozorskih okvira tako da su širine profila svedene na minimum. Pri tome su konstruktori pazili na ravnotežu između svojstava toplinske izolacije i statike, kao i na savršeno funkcioniranje okova. Simetrično djelovanje uskog mono štulpa dodatno pridonosi fleksibilnoj uporabi pri ugradnji prozora.