instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

PVC ULAZNA VRATA – MODERNO, KVALITETNO I DUGOTRAJNO RJEŠENJE

Odabir odgovarajućih ulaznih vrata od velike je važnosti, jer ona ostavljaju prvi dojam o prostoru u koji se ulazi.

Ulazna vrata jedan su od najbitnijih detalja svakog objekta, a u današnje vrijeme ulazna vrata dolaze u modernim i raznobojnim izvedbama. Vaša vrata više ne moraju biti obična i bijela i pomalo neuglednog izgleda. Danas se PVC vrata izrađuju u modernim varijantama, a uz to imaju i izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

PVC vrata ne moraju biti samo u bijeloj boji, mogu biti i u drugim bojama, te sa ili bez ukrasnog panela sve u skladu s vašim željama.

Kod vrata je najvažnija izvedba niskog praga koji putem termičkog prekida alu profila osigurava izvrsne izolacijske vrijednosti. Sva se vrata u Istraplastu izrađuju  od najkvalitetnijih SCHUCO PVC profila. SCHUCO je najpoznatiji u svijetu od proizvođača aluminijskih i PVC profila  Schuco PVC profili stoje na samom vrhu kvalitete i uvijek su dva koraka ispred konkurencije.

S PVC ulaznim vratima, vaš će doma postati moderan i atraktivan te će dobiti na kvaliteti i dugotrajnosti. Istraplast PVC ulazna vrata zadovoljiti će i najzahtjevnije kupce, a Vašem će objektu dat poseban izgled!

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Istraplast na +385 52 691 320 ili info@istraplast.hr kako bi Vam pomogli pri odabrinu modernih i kvalitetnih PVC ulaznih vrata!