instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

PVC KLIZNA STIJENA

PVC klizna stijena idealno je rješenje ukoliko želite da vaš prostor odiše posebnošću i odličnim izgledom.

Visoka funkcionalnost te maksimalna iskorištenost prostora su glavna obilježja PVC klizne stijene. Idealno je rješenje za balkone, sobe, urede, terase kafića i sl.

Ako želite maksimalno iskoristit prostor i „pustiti“ svjetlost u vaš dom tada je klizna stijene idealan izbor.

Klizne stijene idealne su kao panoramske, ali isto tako za male i uske prostore, za izlaz na terasu ili vrt kao i za odvajanje više unutarnjih prostorija. One dijele i povezuju, zaklanjaju i otvaraju, zasjenjuju ili puštaju svijetlo u vaš prostor.

Velike površine omogućuju ulazak svijetla u prostoriju, prozračnost te pasivno zagrijavanje zimi. Uz izuzetna izolacijska svojstva, PVC klizne stijene štede energiju i novac.

Klizne stijene su elegantna zamjena za standarna vrata, djeluju vrlo moderno, a mogu se izvesti u različitim varijantama.

Klizne stijene mogu se izvesti u dvije varijante:

1. Otklopno- klizne stijene koje funkcioniraju na principu preklopa profila između kojih je brtva i na taj način čine idealan spoj, odnosno imaju dobro brtvljenje. Ukupan otvor podijeljen je na dva dijela od kojih je jedan fiksan, dok drugi na kojem je krilo možete otklopiti ili kompletno otklizati na fiksni dio.

2. Podizno- klizni sustav koji je zbog svoje dobre toplinske izolacije vrlo prikladan za upotrebu na terasama, balkonima i zimskim vrtovima. Vodilice ove konstrukcije, koje omogućavaju obostrano klizno upravljanje, u kombinaciji s niskim pragom bez zapreka, jamče visoku udobnost. I kod krila velikih površina osigurane su najbolje vrijednosti brtvljenja i visoka stabilnost elemenata.

Za više informacija posjetite

https://istraplast.hr/pvc-klizna-stijena ili nas nazovite na +385 52 691 320!