instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

KLIZNE STIJENE HST I SMOOVIO

Životni prostor je vrijedan, pa ga treba što bolje iskoristiti. Po prvi put GEALAN-SMOOVIO® kombinira praktičnost kliznih rješenja koja štede prostor s izvanredno kompaktnim dizajnom. To je omogućeno sinergijom novorazvijenih dijelova šarki, inovativne geometrije profila i optimiziranih brtvi.
GEALAN-SMOOVIO – sustav koji može sve.
S prethodnim kliznim sustavima, prednost praktičnosti često je dolazila po cijenu smanjene nepropusnosti brtve. S novim GEALAN-SMOOVIO kliznim sustavom, to je sada stvar prošlosti zahvaljujući sofisticiranoj mehanici zatvaranja.
Uživajte u praktičnosti uštede prostora kliznih rješenja – dok ste u isto vrijeme zaštićeni od vjetra, kiše, buke i gubitka topline. Interakcija između novorazvijenih hardverskih komponenti, inovativne geometrije profila i optimiziranih brtvi to čini mogućim.
Pored Gealan – SMOOVIO, nudimo i HST klizne stijene koje imaju različite mogućnosti oblikovanja i mnogobrojne sheme otvaranja. Modernim oblikovanjem, uskim krilom i inovativnim profilima za ostakljivanje dobiva se veći udio stakla u fiksnom dijelu. Ovaj sustav nudi odličnu toplinsku izolaciju i u standardnoj varijanti, optimalnu proizvodnju i inovativna rješenja.
Klizni elementi klasična su stilska značajka u modernom stanovanju, s velikodušno dizajniranim staklenim površinama koje odaju osjećaj udobnosti i elegancije. I GEALAN-SMOOVIO i HST klizne stijene više nego ispunjavaju te zahtjeve, kako vizualno tako i funkcionalno.