instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

KLIZNA GRILJA HERA – ZAŠTITA I ATRAKTIVAN IZGLED

Dolazak ljeta znači duga druženja i opuštanje na balkonima. Želite li da Vaš prostor izgleda posebno, Istraplast ima rješenje za Vas – klizne grilje Hera!

Lijepe i moderne grilje doista su idealan izbor za postizanje atraktivnog efekta na Vašem balkonu. One su moderne i elegantne i zasigurno će naglasiti vanjsku ljepotu i stvoriti maksimalnu udobnost koju tražite.

Klizna grilja Hera dio je EUX asortimana i savršeno je rješenje za prostrane balkone ili nešto manje kvadrature istih, a istovremeno maksimalno iskorištava prostor, vizualno ga povećavajući. Hera se može izraditi s okvirom sa sve 4 strane i ugraditi u panel otvora ili kao model s gornjim i donjim fasadnim vodilicama gdje se postavljaju na lice fasade iznad i ispod otvora. Donja vodilica se može postaviti kao nadgradnja ili kao cjelina, što omogućuje ugradnju više paralelnih vodilica. Klizna grilja Hera, kao i sve EUX grilje, vrlo je važan detalj u modernoj arhitekturi. Savršeno su rješenje za velike otvore. Osim vrlo važnog estetskog izgleda, imaju vrlo dobru zaštitnu funkciju.

Klizne aluminijske grilje svojom raznolikom izvedbom i uljepšavanjem estetike svakog objekta predstavljaju jedinstven izbor za sve arhitektonske projekte. Povećajte vrijednost i ljepotu svoje nekretnine s Hera EUX modelom kliznih aluminijskih grilja!