instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

ISTARSKE ŠKURE – ZAŠTO ODABRATI ISTARSKE ŠKURE?

Određene stvari ne izlaze iz mode, a jedna od tih su definitivno istarske škure. Od samih početaka korištenja, na tradicionalnim kamenim kućama, nisu izgubile na kvaliteti i funkcionalnosti. Što su ”istarske škure”?

Istarske škure tradicionalan je naziv za tip aluminijskih škura koje su izvoran tip sjenila na mediteranskim objektima. Osim u Istri i Dalmaciji često ih možete vidjeti i u drugim mediteranskim područjima. Ono što ih krasi su defitivno funkcionalnost, šarma i specifičan izgled koji se izvrsno uklapaju u rustikalni i tradicionalni dizajn kuća.

Istarske škure se danas izrađuju od kvalitetnih alu materijala stoga njihovo održavanje je vrlo jednostavno. S obzirom da se izrađene od alu profila, škura je postojana te nije potrebno dodatno održavanje i farbanje.

Još neki od razloga za odabir istarskih škura su: izvrsna zaštita od svih vremenskih uvjeta, protuprovalna zaštita, dodatan osjećaj privatnosti te dobra energetska učinkovitost. Također, osim što pružaju mogućnost potpunog zasjenjenja prostora odlična su mehanička zaštita same stolarije.

Ako razmišljate o stavljanju sjenila, onda su istarske škure savršen odabir za pametnu investiciju. Istarska škura, kao tradicionalna vrsta sjenila dat će jedinstven ”štih” vašem objektu. Osim efektne dekoracije, koja će dati dozu mediteranskog ambijenta, ”škura” će nadmašiti i sva vaša očekivanja u funkcionalnom smislu.