instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

INVESTIRAJTE PAMETNO – ZAŠTO ISTRAPLAST?

Moderna tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u izradi ALU i PVC stolarije – profesionalci koji vole raditi i u tome uživaju.
Cilj našeg poslovanja je zadovoljan kupac, što garantiramo visokom kvalitetom proizvoda i usluga, stručnim i educiranim kadrom. Poštivanje ugovora, rokova i kvalitete te međusobno uvažavanje, osnova su našeg odnosa, kako prema poslovnim partnerima i klijentima, tako i prema našim zaposlenicima.
Maksimalno uvažavajući sve vaše želje i potrebe, nudimo usluge od savjetovanja i izrade najboljih rješenja do brze i uredne demontaže stare i ugradnje nove stolarije, što isključivo rade djelatnici Istraplasta.
Imamo izložbeni salon u Trvižu i Poreču u kojima možete iz referentnih uzoraka izabrati proizvod koji odgovara vašim zahtjevima, željama i ukusu, a mi ćemo kvalitetom, brzom isporukom i ugradnjom opravdati vaše povjerenje.
Kako stolarija, vanjska i unutarnja, mora slijediti ton arhitekture vašeg objekta i okoliša, ona može povećati vrijednost objekta, mora biti oku ugodna, ali i funkcionalna i sigurna, u odabiru povoljnog ponuđača i izvođača radova, odaberite našu tvrtku jer garantiramo visoku kvalitetu radova i materijala.