instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

INOVATIVAN I PRAKTIČAN DIZAJN PVC PROZORA

Sustav GEALAN-KUBUS definira novi inovativan dizajn PVC prozora u arhitekturi.

Zahvaljujući velikoj staklenoj površini GEALAN-KUBUS nudi arhitektima nove mogućnosti dizajna, bilo da želite vidljiv, polusakriven ili gotovo nevidljiv okvir. S unutarnje strane novi sustav je dizajniran jednostavnom površinom bez nepotrebih spojeva, dok s vanjske strane stvara skladan ukupni dojam zahvaljujući pravokutnim preklopima.

Sustav kod kombinacije krila i okvira, kao i kod preklopnog stulpa ima ukupnu mjeru od 100 mm. Time preklopni stulp i bočni dijelovi okvira imaju jednaku vidljivu širinu što daje simetričan estetski izgled.

Sustav GEALAN-KUBUS je napravljen tako da pokazuje i funkcionalnost – pogotovo kod čišćenja.

Vanjski sloj akrilnog stakla dvostruko je tvrđi od PVC-površine bijelih prozora. Odlikuje ga izuzetna otpornost na ogrebotine i postojanost na vremenske utjecaje. Glatka, neporozna, mat površina neosjetljiva je na prljavštinu. Sloj akrilne boje ne može se oljuštiti ili otkinuti od podloge. GEALAN-acrylcolor® prozore gotovo da i ne treba održavati te se izuzetno lako njeguju.

Za maksimalni sadržaj stakla i smanjenu vidljivost okvira, odaberite ovaj PVC prozorski sustav i uživajte u udobnosti svog doma.