instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

Dizajnirajte svoj ulaz uz Inotherm

Inotherm je slovenska firma specijalizirana za proizvodnju aluminijskih vrata za obiteljske kuće te poslovne objekte. S više od 25 godina iskustva u poslovanju, svojom kvalitetom i unaprjeđivanjem postali su vodeći proizvođači ovakvog tipa u Europi.

Sve dijelove ulaznih vrata izrađuju u vlastitoj proizvodnji što omogućava praćenje kvalitete te dostizanje i postavljanje najviših standarda. Visoka personaliziranost vrata jedna je od najboljih karakteristika Inotherma koja ih odvaja od ostalih proizvođača na tržištu – svaka vrata su unikat izrađen po želji naručitelja.
U njihovoj ponudi nalazi se preko 400 modela aluminijskih ulaznih vrata koji će odgovarati svakoj namjeni i stilu, bilo da ste ljubitelji klasičnog i jednostavnog dizajna ili modernosti i ekstravagancije. Vrata se potpuno prilagođavaju klijentu – od odabira modela i boje do prilagođavanja izgleda stakla i svih dodataka koji vrata čine posebnima. Uz iznimni dizajna, sva Inotherm vrata krasi i izuzetna razina sigurnosti koja će u vaš dom unijeti dodatnu udobnost i bezbrižnost življenja.

Također, svojim klijentima Inotherm pruža usluge stručnog savjetovanja i pomaganja pri odluci te stručne ugradnje u zadanom roku. Tako svoje poslovanje s proizvodnje proširuju na cjelokupni proces od ideje do ugradnje. Budite sigurni da odabirete najbolje i odlučite se za Inotherm, najvećeg europskog proizvođača aluminijskih ulaznih vrata iz susjedstva.