instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

Čišćenje i održavanje aluminijskih grilja

Svako dizajnersko rješenje kojemu se okrenete prilikom adaptacije Vašega doma treba imati dvije komponente – odličnu estetsku stranu kojom podižete cjelokupni dojam Vašega doma i funkcionalnost koja štiti od svih vanjskih faktora. Upravo to je razlog zašto se najčešće odabiru aluminijske grilje. Ljepota i zavidne specifikacije najbolje opisuju taj odabrani element, no obično dolazi pitanje vezano za čišćenje i održavanje istih. A ono uistinu ne može biti lakše!

Za razliku od drvenih grilja, aluminijske zahtijevaju vrlo malo održavanja  i ne traže periodično ponovno bojanje. Razlog tomu je visokokvalitetni premaz koji štiti grilje od vremenskih utjecaja i čini ih osobito izdržljivijima. No, aluminijske grilje, upravo zbog odlično zaštitnog faktora od vjetra i vremenskih nepogoda, zahtijevaju čišćenje svakih tri do šest mjeseci, ovisno o lokaciji i podneblju. U primorskim i industrijskim područjima, potrebno je oprati grilje blagim deterdžentom čime se neutralizira kisela kiša i drugi atmosferski onečišćivači. Ako se radi o područjima s manjim industrijskim zagađenjima, mekše prljavštine se vrlo lako mogu odstraniti toplom vodom i mekom spužvom, a mogu se koristiti i neutralna sredstva za čišćenje poput tekućine za pranje posuđa jer takva sredstva ne štete aluminiju.

Estetika i funkcionalnost, a dodajmo tome i vrlo lako i nezahtjevno održavanje – tada uistinu imamo pun pogodak odličnog dizajnerskog rješenja koje Vam pružaju aluminijske grilje! Istraplast je ovdje za Vas kako bi Vam predstavio svoju široku ponudu grilja čije se specifikacije prilagođavaju isključivo Vama i Vašem domu.

Okrenite se ovom jednostavnom rješenju koje će podići cjelokupni dojam Vašega doma i štiti Vas od svih vanjskih faktora – bez da potrošite sate i sate u čišćenju i održavanju istoga!