instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

ALUMINIJSKA STOLARIJA ZA SPOJ MODERNOG I TRAJNOG

Aluminijska ili alu stolarija pronašla je svoje mjesto na tržištu zahvaljujući eleganciji i modernom izgledu uz koju se vežu trajnost i izdržljivost.

Alu stolarija gotovo je uvijek prvi izbor kod odabira stolarije za manje ili veće poslovne prostore, trgovačke centre, ali sve više i za privatne objekte kao što su kuće i stanovi. Alu stolarija ima prednost zbog estetike, ali i zbog svojih ostalih karakteristika. Poslovni prostori obično imaju veće otvore, a tada dolazi do izražaja njena čvrstoća i statička stabilnost, što ju čini idealnim i gotovo nezamjenjivim izborom.

Aluminijska stolarija podrazumijeva aluminijske prozore, aluminijska (ulazna) vrata i klizne, fiksne ili harmo aluminijske stijene.

Kao i kod PVC stolarije, za izradu aluminijske stolarije potrebni su profili, a u našem slučaju to su visoko kvalitetni SCHUCO profili.  Nova generacija SCHÜCO AWS prozora (Aluminium Window System) spaja arhitektonska i oblikovna rješenja s funkcionalnim prednostima konstrukcije. Pri tome dostiže i visoku toplinsku izolaciju, a mala širina vidljivog dijela profila omogućuje veći udio staklene površine, što konstrukciji daje sofisticiran i moderan izgled.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Istraplast na +385 52 691 320 ili info@istraplast.hr kako bi Vam pomogli pri odabriu aluminijske stolarije za vaš poslovni prostor ili dom!