instagram facebook linkedin
telefon

TELEFON
052/691-320

radno vrijeme

RADNO VRIJEME
Pon-pet: 7:00-15:00 h

logos

5 PREDNOSTI PVC PROZORA U VAŠEM DOMU

1. Energetska učinkovitost

PVC prozori ključan su segment u energetskoj učinkovitosti i toplinskoj izolacije vašeg doma. Prozori načinjeni od PVC-aimaju dobre dobre izolacijskekarakteristike, što nužno znači i niže troškove energije i grijanja.

2. Lako održavanje

PVC prozori dizajnirani su tako da iziskuju minimalno brige i lako održavanje. Sve što je potrebno za čišćenje PVC ili ALU prozora je mekana krpica i mlaka voda. S druge strane drveni prozori moraju se bojati zaštitnim lakom svakih nekoliko godina.

3. Prirodno svjetlo uz istovremenu UV zaštitu

PVC prozori imaju uže okvire i veću staklenu površinu, što znači da propuštaju više prirodnog svjetla u vaš dom. Osim toga, UV zaštitni sloj na staklenim površinama PVC prozora zaštiti će vaš namještaj i zidove od blijeđenja, a ujedno i vas od UV zraka.

4. Redukcija buke

Novi PVC prozori značajno smanjuju buku vaše okoline. Također, većom zvučnom izloacijom povećava se i privatnost vašeg doma.

5. Sigurnost doma

Novi prozori izrađeni od modernih materijala, kao što je PVC zbog čega nudi puno veću sigurnost i zaštitu od nasilnog otvaranja. Profili se dodano ojačavaju čeličnim pojačanjima na ključnim dijelovima, a više slojeva stakla smanjuju mogućnost nastanka otvora na mjestu loma stakla. Uz novePVC prozore, znat ćete da je vaš dom siguran i kada vi niste kod kuće!